Naked itu apa

Tanpa membuang masa, aku ingin menceritakan bagaimana aku dapat meratah tubuh mulus cikgu ku ini. Setelah agak lama aku menggentel kelentitnya, keluar cecair yang agak melekit dpd lubang cipap cikgu faniza.. Aku tak puas hati sebab masih ada banyak masa lagi utk aku fuck cikgu montokku ini. Aku meniarapkan cikgu faniza dan terus fuck die dari belakang. Terangsang juga cikgu walaupun tengah pengsan mcm ni. Aku pun berehat sekejap dengan konek aku yang mesih duduk merendam kat dalam cipap cikgu faniza. tak sangka aku dapat main ngan cikgu aku ni walaupun tanpa kebenaran die. Kesian.tak tahu yang die kene fuck ngan anak murid die sendiri. Aku fuck laju2 dan terus pancut kat atas punggung cikgu… Setelah membersihkan segala air mani dan air liur aku kat badan cikgu faniza, aku pun pakaikan baju die dan kemudian pakai baju aku. aku memandang wajah cikgu faniza dan mengucapkan terima kasih kepadanya. Sementara menunggu cikgu faniza sedar beberapa minit lagi.. Die mengadu kepada ku yang die terasa letih dah lemah.. Aku seperti biasa menasihatkan cikgu faniza utk berehat. Perbuatanku ini seperti merogol tetapi tidak diketahui sesiapa pun. Sebenarnya begini, aku telah merancang sesuatu yg boleh membuatkan aku fuck cikgu faniza. Semasa bermesyuarat, cikgu faniza mengenakan baju kebaya warna merah jambu yang agak ketat dan jarang sehingga menampakkan colinya yang berwarna hitam. Kali ni lagi best sebab aku dapat meramas bontot cikgu faniza yang aku idam2kan selama ini serta teteknya juga dapat kuremas. Tiba2, aku terasa cipap cikgu mengemut sekali lagi. aku masih sempat meramas2 tetek die dan bontotnya.. THE POPE AND IMPERIAL ELECTIONS The Statement of the Papal Claim by Innocent III Decretal Venerabilem, March 1202, Corpus Iuris Canonici, (Friedberg) II. Mirbt, 323 [A letter from Innocent to the Duke of Zhringen justifying his intervention in a disputed election of the kingship of the Romans.] ...We acknowledge, as we are bound, that the right and authority to elect a king (later to be elevated to the Imperial throne) belongs to those princes to whom it is known to belong by right and ancient custom; especially at this right and authority came to them from the Apostolic See, which transferred the Empire from the Greeks to the Germans in the person of Charles the Great. For, indeed, one can see how the necks of kings and princes are bowed before the knees of priests; and how, having kissed their right hands, they believe themselves strengthened by their prayers. Furthermore every Christian King, when he comes to die, seeks as a pitiful supplicant the aid of a priest, that he may escape hell's prison, may pass from the darkness into the light, and at the judgment of God may appear absolved from the bondage of his sins.Hai…ini adalah kali yang pertama aku mengirimkan cerita ke situs 17tahun.Cerita ini bermula ketika aku di tingkatan 5 (17tahun) semasa aku belajar di salah sebuah skolah di Kuala Lumpur. Kepada sesiapa perempuan yang berada di Malaysia khususnya di Johor Bahru (sbb aku duk kat JB) yang nak berkenalan, boleh la email kan di alamat ini anonymous5510.Setelah agak lama berbincang, cikgu suraya meminta aku membelikannya air kerana die terasa haus. Aku pun pergi membeli air sirap ais dan sebelum memberikan kepada cikgu faniza, aku meletakkan serbuk ubat tidur ke dalamnya. Inilah kali pertama aku melihat tubuh perempuan telanjang secara live. Ternyata seluar dalam yg dipakai oleh cikgu faniza jenis G-string.. Tanganku pula sibuk meramas2 tetek cikgu faniza hingga mengeluarkan susu.. Ubat tidur tersebut boleh membuatkan org yng meminumnya tidur sehingga 2 jam. Tanganku terus menjalar ke bawah dan mencari lurah yang diidam2kan oleh setiap lelaki.. Aku pun membuka bajuku dan seluruh baju cikgu faniza. “Boleh tahan jugak cikgu aku ni…” kataku dalam hati. Uhh…ternyata masih ada susu.terus sedut2 dan sesekali aku gigit putingnya.

bathroom-blowjob

Bibir cikgu fariza juga ada sedikit mungil dan aku dapat membayang alahkan nikmatnye sekiranya batangku berendam di dalam mulut cikgu suraya. Aku mencari biji kelentit nya dan ternyata biji kelentitnya sungguh besar..

The source for the above examples of papal claims of authority over kings is from Documents of the Christian Church, Second Edition, selected and Edited by Henry Bettenson, Copyright by Oxford University Press 1963, ISBN 0-19-501293-3, pages 106-108, 112-113.

On the above papal medal (Mazio 13, Spink 342) issued by Pope Callistus III (1455-58), the reverse side reads OMNES REGES SERVIENT EI, a quote of Daniel from the Latin Vulgate, which when translated in the Catholic Douay Rheims reads "ALL KINGS SHALL SERVE HIM".

Ceritanya begini, di sekolah aku tersebut, ada seorang guru yang benama Cikgu Faniza (bukan nama sebenar).. Walaupun die telah berkahwin dan mempunyai seorang anak, tubuhnya masih montok dan payudaranya sungguh pejal. Tingginya ialah lebih kurang 165cm dengan saiz badan 35-27-35. Phonesex pun aku layan gak…just leave me ur phone no.

bathroom-blowjob

Aku memang mengagumi tubuhnya itu terutama sekali bahagian payudara dan punggungnya. panas tapi berair..kadang2 tu aku terasa seperti cipap cikgu faniza mengemut.suka bile cipapnya mengemut…terasa macam cipapnye nak makan kote aku.. aku terasa seperti nak terpancut walaupun baru 5 minit aku fuck die.. Oohh..mesti seronok kalau dapat bermain dengan cikgu faniza selama 2 jam itu. Ahh..jumpe.pun meremas2 dan gosokkan cipap cikgu faniza dengan jariku. Tanpa membuang masa, aku buka coli dan seluar dalam cikgu faniza.. Teteknya pula masih tegang dengan puting yang berwarna hitam dan menonjol sebesar jari kelingking.

voxresto.ru

25 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>